Tour de France - Hospitality Parijs

Sinds 2014 zijn wij Dutch partner van de A.S.O. Tourorganisatie. We kunnen daardoor interessante pakketten bieden aan de Nederlandse markt. De Tour van heel dichtbij meemaken vanaf de mooiste plaatsen langs het parcours in Parijs. Beleef de laatste kilometers van de Tour de France, verras je relaties en laat je verwennen met heerlijk drankjes en hapjes. Vipkaarten min. 10 personen vanaf 290 euro p.p.
info@sportclinics.nl


Bedrijfs-Wielertraject

Not just the destination, it's also the journey

Veel bedrijven kiezen in het najaar 2017 voor een uitdagend wielerevenement met personeel en/ of relaties. l' Etape du Tour, Ronde van Vlaanderen of het hooggebergte. In de weg ernaartoe verzorgen wij passende wielerclinics en nuttige presentaties. De bijeenkomsten zijn geschikt voor alle sportieve niveaus. Sportrusten kan deel uitmaken van het traject. Middels dit programma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Een begeleid programma met wielertrainingsschema's van Aart Vierhouten en ademhalingsoefeningen van Koen de Jong op weg naar een uitdagende sportprestatie. Informatie info@sportclinics.nl

Parijs Roubaix - A.S.O. Partner

MIR Sportmarketing is voor tweede jaar trotse partner van ABUS Security Tech Germany. ABUS is ook dit jaar official partner van Paris - Roubaix. ABUS heeft een nieuwe fietshelm. Deze wordt geïntroduceerd tijdens de 115e Parijs Roubaix 2017.
Een prachtige helm voor zowel de prof als de recreatieve fietser. 'Met meer dan 50 kilometer aan kasseistroken, weet iedere renner dat veiligheid belangrijk is. Een goede helm is evident', aldus Aart Vierhouten die 12 keer de kasseienklassieker reed.

IT Leaders Cycling Challenge

Optimale uitdaging voor sportieve IT bedrijven.
Voor de 8e keer in successie koersen IT bedrijven door Limburg en de Belgische Voerstreek. MIR Sportmarketing organiseert jaarlijks voor CIONET deze IT klassieker. Ben je werkzaam in de IT en heb je interesse om met een bedrijfsteam mee te doen?
Mail voor informatie voor de 8e editie in mei 2018.
mirjam@sportclinics.nl


Bedrijfswielerkleding

Als team zichtbaar aan de start te verschijnen! Of dit nu bij een evenement of wielerclinic is. Uniforme kleding schept een band. De teamspirit zit er vanaf de eerste moment goed in. Kwaliteitskleding met pakkend ontwerp. Voorbeelden zijn de wielersets van de Gerrie Knetemann Classic en de KlimClassic. 4/ 6 Weken levertijd na akkoord van het ontwerp.
Mail voor informatie mirjam@sportclinics.nl


Cycling Spirit®

De wielernieuwsbrief die je inspireert en informeert over de wielersport. Interessante events, blogs, apps, sportrusten, wielerweetjes, vraag aan de prof, achtergrondinformatie over materialen, gezondheid en meer.
Je kunt je ieder moment aan- en afmelden.
Cycling Spirit®nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden

Wielerbeleving en kennis delen, voor nog meer plezier op de fiets. Partner worden in Cycling Spirit® mirjam@sportclinics.nl