Wie zijn wij
Mirjam Langedijk

Eigenaar & oprichter MIR Sportmarketing bv
Ruim 18 jaar bewaakt Mirjam de visie van MIR Sportmarketing. Met veel plezier heeft ze reeds honderden succesvolle bedrijfswielerclinics georganiseerd. Ze is trots op de samenwerking met een waardevol en deskundig team bestaande uit zovele (ex)profs die hun ervaring en kennis graag delen.

Daarnaast heeft ze decennia lang ervaring opgedaan in het organiseren van fietsreizen en de opzet van fietsevenementen KlimClassic en Gerrie Knetemann Classic. Deze classics behoren sinds 2017 tot de We Are Cycling - series van Golazo.

Samen met haar partner Aart Vierhouten laat ze met passie en kennis de wielersport beleven. Ze adviseren bedrijven op het gebied van sponsoring en marketingkansen binnen het (professionele) wielrennen.

Mirjam was jarenlang actief in de opzet en uitvoering van fietsreizen in Amerika, Zuid Afrika en Nieuw Zeeland. Als ervaren wedstrijdrenster en schaatsinstructeur begon zij in 2000 met de organisatie van sportclinics met als vaste waarde een (ex) profsporter. Gemotiveerd door de tips die Steven Rooks haar in 1999 gaf in de Alpen, heeft ze het idee om samen met (ex)profs clinics uit te voeren, haar niet meer losgelaten.

Inmiddels zijn we ruim 17 jaar verder en is de behoefte aan professionele wielerkennis, -beleving en - techniek alleen maar toegenomen. Het is heerlijk om in deze ontwikkeling klanten in hun behoefte te voorzien. Dit in samenwerking met een geweldig (ex)prof team en waardevolle (internationale) partners.

LinkedIn Mirjam LangedijkAart Vierhouten

Ex prof - projectadviseur & wielerinstructeur
Een waardevolle ex prof die in staat is het optimale Cycling Spirit gevoel te laten ervaren.
Aart werd na 14 jaar beroepsrenner, bondscoach U23 en technisch manager bij Vacansoleil. Aart heeft een duidelijke visie op de wielersport. Met plezier deelt hij zijn analyse regelmatig in de media en adviseert hij bedrijven. Inmiddels heeft hij succesvolle sponsordeals gerealiseerd.
Aart weet als geen ander het beste uit een renner te halen. Niet alleen profs als Tom Dumoulin en Wout Poels maar ook recreatieve renners leert hij graag zijn krachten ontdekken.
Een motivator die samen met Koen de Jong het boek Ik, de wielrenner schreef. Een must have voor iedere wielrenner die met nog meer fietsplezier het beste uit zichzelf wil halen.

Aart zette jarenlang attractieve routes uit voor de KlimClassic en de Gerrie Knetemann Classic. Nog steeds is Aart de 'parcoursbouwer' van onze wielerclinics.
LinkedIn Aart VierhoutenLeon van Bon

Ex prof - Professioneel wielerfotograaf
Leon van Bon, één van de grootste talenten uit zijn tijd. Een palmares die respect afdwingt. Won 2 etappes in de Tour de France, meervoudig Nederlands Kampioen, 2e Olympische Spelen Barcelona en 3e op WK. Hij werd 4e Parijs Roubax en Ronde van Vlaanderen. Slechts enkele hoogtepunten uit zijn lange carrière.
We werken graag met professionals en Leon maakt dat als professioneel wielerfotograaf ook meer dan waar. Wielerbeleving zoals het bedoeld is. Het lukt Leon om het wielergevoel vast te leggen in optima forma. 'Gelukkig hebben we de foto's nog'... met een bijzonder gevoel voor details zoals alleen een (ex)prof dat kan.
Leon van Bon Photography
Mirjam Melchers

Ex prof - wielerinstructeur
Profrenster van 1998 tot 2010. Deze sympathieke renster won twee keer de Ronde van Vlaanderen, won etappes in de Giro en is meervoudig Nederlands Kampioen op de weg, tijdrijden en veldrijden. Een allroundster die respect afdwingt. Mirjam is een waardevolle professional binnen ons team. Ze is personal trainer waardoor deelnemers ook na de wielerclinic onder haar begeleiding hun professionele doelen kunnen voortzetten.Chantal Beltman

Ex prof - wielerinstructeur
Chantal Beltman heeft in haar vijftien jaar lange carrière indrukwekkende overwinningen behaald. De allround renster werd tweede op het WK, won vier Wereldbeker wedstrijden en ze nam deel aan de Olympische Spelen in Sydney en Peking.
Haar kennis en ervaring gecombineerd met de persoonlijke aandacht voor de deelnemers, maakt Chantal een waardevolle kracht in ons professionele instructeurs team.Sissy van Alebeek

Ex prof - wielerinstructeur
Sissy van Alebeek was jarenlang de onmisbare kracht voor Leontien van Moorsel. In 2001 werd de sterke sprintster zelf Nederlands Kampioen. Haar palmares is indrukwekkend. Ze heeft inmiddels vele dames het echte wielrennen geleerd. Het prof damesteam van Argos Shimano stond een aantal jaar onder haar leiding. De vrolijke dame uit Schijndel is geduldig en deelt graag haar kennis. Sissy vertegenwoordigt een professionele waarde in ons team.
Arenda Grimberg

Ex prof - wielerinstructeur
Ex prof zowel begenadigd veldrijder als wegrenster. Ze werd Nederlands Kampioen in 2003. Won meerdere etappes in Holland Ladies tour en buitenlandse rittenkoersen. Ze heeft een mooie palmares. Als sprinter en klimmer wist ze zich in belangrijke wedstrijden vooraan te tonen. Stond vaak Leontien van Moorsel bij als trouwe ploeggenoot.Arnoud van Groen

Ex prof - wielerinstructeur
Arnoud van Groen was 4 jaar prof bij onder andere Vacansoleil. Een trouwe knecht die veel beulswerk verrichtte voor zijn kopmannen.
Sinds 2014 maakt Arnoud deel uit van ons vast instructeursteam en is van grote waarde niet alleen op de fiets. Ook de IT is in handen van Arnoud die naast zijn profcarrière zijn studie bedrijfswiskunde succesvol wist af te ronden.Micha de Vries

Ex prof - wieler- en mountainbike instructeur
Een niet-onverdienstelijk mountainbiker waar Bart Brentjes lange tijd een geduchte tegenstander aan beleefde. Nog steeds spelt Mischa graag een wedstrijdnummer achter op z'n shirt. En met succes!
Micha is al een paar jaar verbonden aan ons team. Zijn veelzijdige inzet als zowel mountainbike- als weginstructeur maken zijn bijdrage bijzonder waardevol. Daarnaast is hij de beste mechaniker van groot Amsterdam en ver daarbuiten. Ieder gevalletje pech-onderweg weet hij met een glimlach te pareren. We waarderen zijn inbreng, gezelligheid en aanvulling op ons deskundige team.Gino Vierhouten

Belofte renner - wielerinstructeur
Renner bij bij het Vlasman Cycling team. In de winter een rappe baanrenner die er alles aan doet om prof te worden.
In de voetsporen van zijn vader Aart. Zijn kennis. koersinzicht en visie over de wielersport wordt gewaardeerd. Als instructeurs is Gino een vrolijke, kundige aanwinst.Kasper Bijlsma

Wielerinstructeur
Een gepassioneerde en zeer ervaren kracht binnen het team van MIR Sportmarketing. Zowel KNWU trainer als fietsreizenbegeleider. Ook als mechanieker kan Kasper uit de voeten. Hij fietst wedstrijden zowel op de weg als op de wielerbaan. Als langeafstandsfietser heeft hij onder meer 6.000 km. dwars door de Verenigde Staten gefietst. Als gecertificeerd AED en EHBO-er en maakt hij zijn inzet als professioneel instructeur compleet.Peter van der Rol Brouwer

Wielerinstructeur
Ervaren wielerinstructeur. Vanaf de beginjaren betrokken bij de wieler- en schaatsclinics. Sinds 1990 gediplomeerd schaatsinstructeur en is schaatstrainer van gewest Noord Holland - Utrecht. Dat betekent zomers vele loop-en fietstrainingen met jonge talenten maar ook recreatieve sporters. Peter studeerde medicijnen in Amsterdam. Hij is een gewaardeerd en enthousiast instructeur met veel kennis van zaken.Sebastiaan ten Zeldam

Wielerinstructeur
Sebastiaan is een allrounder. Zijn ervaring en kennis van het fietsen reikt verder dan alleen de op de weg. Als actief wedstrijdrenner verruilt hij regelmatig het asfalt voor het strand. Tijdens de populaire strandraces is hij regelmatig voorin terug te vinden.
Sebastiaan deelt graag zijn kennis met andere fietsers.
Daarnaast is Sebastiaan een gewaardeerd zzp-er die op kantoor ondersteunt in de uitvoering van communicatie- en marketingtaken.