KOPWERK

brein * ademhaling * training

In Kopwerk bundelen ex-profwielrenner Aart Vierhouten en ademhalingsexpert Koen de Jong hun krachten. Vierhouten deelt zijn kennis over wielertraining, gelardeerd met goed bewaarde anekdotes uit zijn lange profcarrière. De Jong schrijft over de werking van het brein, het belang van een juiste ademhaling en de noodzaak van een goed herstel na een training.

Samen leggen ze de relatie tussen brein, ademhaling en trainen.

Interessante kost.
Je fietsconditie wordt beter van rustig rijden. En je gaat harder fietsen door aandacht te schenken aan je herstel.


BESTEL
KOPWERK


Verder vind je Kopwerk prachtige foto's, verhalen, interviews en columns; een feest van herkenning voor iedere wielerliefhebber. Met medewerking van Joop Zoetemelk, Leo van Vliet, Eric Corton, Peter Winnen, JW Roy en Bram Tankink.


Aart Vierhouten (1970) was jarenlang actief als professioneel wielrenner, analist bij de NOS, bondscoach van junioren & U23 renners en technisch directeur van het Vacansoleil Pro Cyclingteam. Met Koen de Jong schreef hij eerder Ik, de wielrenner.
Tegenwoordig adviseert hij bedrijven over sponsor- en partnerships binnen de professionele (internationale) wielersport. Hij geeft bedrijfswielerclinics en geniet zelf nog volop van zijn wekelijkse fietskilometers.

Koen de Jong (1979) is eigenaar van sportrusten.nl; een site over ademhaling, sporten en koud douchen, met een miljoen bezoekers per jaar. De Jong schreef Koud Kunstje (met Wim Hof), Ik, de wielrenner (met Aart Vierhouten), De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel) , Verademing (met Bram Bakker) en Tien dagen stil. Van zijn boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht en zijn werk is in meer dan acht landen vertaald.BESTEL
KOPWERK