Clinic baanwielrennen Levi Heimans

'Met een prof door de bocht'


Een clinic baanwielrennen is voor velen een onbekende ervaring. Steile bochten, doortrappers, geen remmen of schakelmogelijkheden; dat is even anders dan op de weg fietsen.


Sensatie

We laten je graag deze sensatie van snelheid ervaren. Neem met vrienden of relaties het wiel van een prof en ervaar de steile bochten van het Velodrome!


Ruim 18 jaar organiseren we clinics op de wielerpiste. Vrij baan voor een sportieve uitdaging want er is geen ander verkeer, geen stoplichten of wegopbrekingen. Met een doortrapfiets kun je alleen maar trappen. Men kan naar eigen behoefte pauzeren op het middenterrein. De clinic is gericht op zowel ervaren als de onervaren baanfietsers.


Levi Heimans

Levi nam maar liefst drie maal deel aan de Olympische Spelen op het onderdeel ploegenachtervolging. Hij behaalde medailles op Wereld- en Europese kampioenschappen en werd meermaals Nederlands kampioen op de individuele achtervolging. Als specialist weet Levi als geen ander hoe de sensatie van snelheid voelt. Hij laat het je graag ervaren tijdens de baanclinic.Groepen  minimaal 12 personen
Plaats   Velodrome te Amsterdam
Datum  Op aanvraag
Tijd  max 4 uur durend programma
Prijs  129 euro p.p.
Inbegrepen  Professionele begeleiding Levi Heimans
Exclusiviteit wielerbaan
Extra baaninstructeur(s)
Baanfiets met Shimano SPD-SL pedalen
Koffie en thee
Lunchbroodjes bij ontvangst
Energiedrank en repen
Douches aanwezig
Goede parkeermogelijkheden
Bijzonderheden  Shimano schoenen SPD-SL vrij te gebruiken
Helm/ handschoenen verplicht -
is aanwezig
Deelname op eigen risico
Alg. voorwaarden MIR Sportmarketing BV
Inschrijven   op aanvraag
Informatie  info@sportclinics.nl