KlimClinic met Aart Vierhouten

Klimmen doe je met je hoofd

In de Tour van 2004 wordt de individuele tijdrit naar Alpe d'Huez gewonnen door Lance Amstrong. Zijn tijd was 39 minuten en 41 seconden. Een prominent slachtoffer is Aart Vierhouten. Hij overschrijdt de tijdslimiet met 31 seconden. Vierhouten kan naar huis; drie dagen voor Parijs.

Sprinter Vierhouten ontwikkelt een strategie die hem toch in staat stelt elke berg binnen de gewenste tijd te beklimmen. Aart zijn motto 'Klimmen doe je met je hoofd'. En het mooie is: iedereen kan het leren.

Tijdens de Klim- en daalClinic leert u ontspannen klimmen en gecontroleerd dalen. U leert meer te presteren met minder energie en en passant van de omgeving te genieten. Wie wil dat niet?

We verrassen uw bedrijfsrelatie graag in aansprekende ontvangstlocaties als basis voor uitdagende routes. Denkt u aan Landgoed Rhederoord, Buitenplaats Vaeshartelt of Kasteel Vaalsbroek. Toegankelijk voor ieder sportief niveau, over bekende en onbekende klimmen.


'De wijze waarop jij (Mirjam), Aart en je team de wielerclinic weten neer te zetten heeft grote bewondering achtergelaten. Belangrijk daarin is dat je daarbij plezier uitstraalt in wat je doet. Vooral de spontane, ontspannen en toegankelijke manier waarop jullie met de deelnemers omgaan is werkelijk een sterk punt.'
Raf van Assche - Wielerclinic Daikin


Klimmen en dalen met Aart Vierhouten


KlimClinic   POSBANK
Inschrijven  KlimClinic zaterdag 9 maart 2019

KlimClinic   LIMBURG
Inschrijven  KlimClinic zaterdag 23 maart 2019

Bedrijven  Prijs en datum op aanvraag
info@sportclinics.nl