Fietsclinic met topsporter

in het wiel van een prof


Sportief bezig zijn en genieten van de mooiste fietsgebieden. In het wiel van een prof. Op een sympathieke manier ervaart u de Cycling Spirit®. Een (ex)profrenner geeft u persoonlijk advies over de juiste houding, versnellingskeuze en krachtenverdeling. Sportieve grenzen worden verkend zo niet verlegd.

Naast een wielrenclinic vanuit uw eigen locatie zijn er prachtige fietsgebieden als de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Posbank maar ook het Limburgse landschap biedt volop uitdaging.

Een ploegentijdrit of individuele (klim)tijdrit kan deel uitmaken van de wielerclinic. De ultieme teamspirit!
De fietsclinic is geschikt voor ieder sportief niveau.

Ons instructeursteam bestaat veelal uit (ex)profs uit de verschillende wielerdisciplines.

''Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor een hele leuke dag op de Posbank afgelopen zaterdag. Ik heb ervan genoten, heb gefietst in een omgeving waar ik nog niet eerder geweest was en dat onder leiding van mijn jeugdidool Michael Boogerd en de overduidelijk gepassioneerde meesterknecht Aart Vierhouten. Meer dan de moeite waard om daarvoor helemaal vanuit Maastricht te komen! Tot een volgende keer!''

Kaj Raaijmakers - WielerClinic Ziggo


Training

De clinic kan in het teken staan van een passend thema. Leiderschapsstijlen, teamprestatie of persoonlijke ontwikkeling kan in een passende wielerdiscipline worden verankerd. Anekdotes van de (ex)profrenner ondersteunen de krachtige metafoor tussen bedrijfsleven en de wielersport. Dat is nog eens een effectieve training.


Sportrusten

Op weg naar een sportief, gezamenlijk doel verzorgen wij passende wielerclinics en nuttige presentaties voor alle niveaus. Sportrusten kan deel uitmaken van het wielertraject. Middels dit trainingsprogramma wordt in 100 dagen vooraf afgeteld. Een begeleid programma met trainingsschema's en ademhalingsoefeningen van Aart Vierhouten en Koen de Jong.
Informatie info@sportclinics.nl


Info mirjam@sportclinics.nl