Fietsclinic met topsporter

In het wiel van een prof


Klantenbinding

Fietsen in goed gezelschap, op eigen niveau waarbij wielerplezier voorop staat.

Onze jaarlijkse fietsclinic is klantenbinding. We nodigen de beste relaties uit om samen met onze medewerkers te fietsen. Het is fun & business gecombineerd
Eelco Logtenberg - Sales Director IT Service
SLTN Interaccess

Video Wielerclinic Joop Zoetemelk


Wielerbeleving

Persoonlijk advies en bruikbare wielertips dragen bij aan nog meer wielerbeleving. De begeleiding is in handen van (ex)profs; met persoonlijk advies over de juiste houding, versnellingskeuze en krachtenverdeling; sportieve grenzen worden verkend zo niet verlegd.
Een passend thema maakt deel uit van het fietsarrangement. De wielersport leent zich uitstekend voor treffende metaforen.

Een individuele (klim)tijdrit of ploegentijdrit kan deel uitmaken van de wielerclinic. De ultieme teamspirit!

'Je ziet dat je als team sterker staat. Hogere snelheden door te wisselen. Samenwerken; meer performance, meer output, dat zie je ook in het bedrijfsleven'.
Lex Eradus - Vice President SLTN


Bekijk onze KLANTEN

Goed verzorgd

Aan fraaie accommodaties ontbreekt het niet. We doen graag een voorstel. Prachtig gelegen landgoederen of kastelen. Veelal verzorgt met streek- en biologische producten. Uiteraard is vertrek vanaf eigen locatie altijd een mogelijkheid.


'Dank voor jullie gave clinic op de Posbank. Er wordt na maanden nog steeds over gesproken!'
Camiel Janssen - Corporate Clients
Rabobank

Fraaie fietsgebieden

Wij verwelkomen de deelnemers graag in mooie fietsgebieden. Naast een wielrenclinic vanuit de eigen locatie zijn er prachtige fietsgebieden als de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Posbank maar ook het Limburgse landschap biedt volop uitdaging. Uiteraard vormen ook buitenlandse bestemmingen als de Alpe d'Huez, Mont Ventoux of het Italiaans hooggebergte een decor voor sportieve hoogtepunten.

De fietsclinic is geschikt voor ieder sportief niveau.


'Het was super geslaagd, iedereen enthousiast.
Dank voor kundigheid, enthousiasme en soepele samenwerking'.

Ruud Bekendam - Marketing Manager Europe
Hunter Douglas


Iets voor jouw bedrijf? High end bedrijfswielerevent


''Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor een hele leuke dag op de Posbank. Ik heb ervan genoten, heb gefietst in een omgeving waar ik nog niet eerder geweest was en dat onder leiding van mijn jeugdidool Michael Boogerd en de overduidelijk gepassioneerde meesterknecht Aart Vierhouten. Meer dan de moeite waard om daarvoor helemaal vanuit Maastricht te komen! Tot een volgende keer!''

Kaj Raaijmakers - WielerClinic Microsoft-Ziggo


Individuele Klim- en Daalclinic door Aart Vierhouten
KlimClinic Limburg o.l.v. Aart Vierhouten
Zaterdag 29 juni 2019

KlimClinic Posbank o.l.v. Aart Vierhouten
Zaterdag 28 september 2019