Sportmarketing

De wielersport inspireert!

De wielersport kent een hoge mate van exposure.
Het levert versterking van de merkwaarde op en biedt treffende brandingsmogelijkheden.

Partners

Sinds 2014 zijn we official partner van de ASO; organisatie van o.a. Tour de France en Parijs Roubaix. Samen met Aart Vierhouten werken we samen op het gebied van sportsponsoring en de kansen voor bedrijven. MIR Sportmarketing ontwikkelt al jaren succesvolle partnerships binnen de (inter)nationale wielertopsport.

Ook werken we samen met Team Deceuninck Quick-Step en Team LottoNL-Jumbo waarbij we onze klanten ook in de koers wielerbeleving kunnen bieden op het hoogste niveau. Informeer naar unieke Tour de France hospitality


Activatie door MIR Sportmarketing

Doeltreffende sponsor partnership zowel bij Profteams als de Tour de France organisatie.

Daarnaast zijn wij official Dutch partner van de ASO. Dit geeft ons tevens unieke sponsor- en hospitality mogelijkheden te bieden tijdens profwedstrijden als Tour de France en Parijs Roubaix.


* Verstevigen van waardevolle relaties
Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van high end wielerclinics- en evenementen i.s.m. (ex)profs.
Voor een aantal vooraanstaande bedrijven organiseren we jaarlijks hun fietsdag als relatiemarketing omdat het een sympathieke vorm biedt van klantenbinding.


* Wielertrainingstrajecten voor personeel
Om het sponsorpartnership ook te betrekken op het personeel bieden we een bewezen vitaliteitsprogramma. Door een uniek 100 dagen trainingsprogramma worden medewerkers gezonder, vrolijker en meer betrokken. Uiteraard kan een een wielerclinic deel uit maken van het traject.


* Bereik grote fietsgroep in Cycling Spirit®
MIR Sportmarketing biedt een uniek en omvangrijk platform van fietsers om partnership en strategie doeltreffend te communiceren.


Cycling Spirit®

De wielernieuwsbrief die inspireert en informeert over de wielersport. Wielerblogs, tips, acties, gezondheid en meer. Met businesspartners maken we passende items waarin kennis wordt gedeeld voor nog meer fietsplezier.
Partner worden in Cycling Spirit®

INFO CyclingSpirit

Cycling Spirit®nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden


Contact

Mocht je overwegen de wielersport deel te laten zijn van de bedrijfsstrategie dan raden wij aan ons te bellen.

Bepaal je koers - strategiegesprek
Mirjam Langedijk T 035 6288400
Aart Vierhouten T 035 6294111
info@sportclinics.nl