Richard Groenendaal

13 juli 1971
Veldrijden/ Cycle-cross

Palmares

2009  3e NK Mountainbike
2008  3e NK Mountainbike
2007  2e NK Mountainbike
2006  2e NK Mountainbike
2005  1e Nederlands Kampioenschap
2004  1e Nederlands Kampioenschap
1e Wereldbeker Cycle-Cross
2003  1e Nederlands Kampioenschap
2002  2e NK Mountainbike
2001  1e Nederlands Kampioenschap
1e Wereldbeker Cycle-Cross
1e Super Prestige Cycle-Cross
2000  1e Wereldkampioenschap Elite - Sint Michielsgestel
1e Nederlands Kampioenschap
1999  -
1998  1e Nederlands Kampioenschap
1e Wereldbeker Cycle-Cross
1e Super Prestige Cycle-Cross
1997  1e Nederlands Kampioenschap
2e NK Mountainbike
1996  1e Nederlands Kampioenschap
3e NK ATB
1995  2e WK Eilte Cross - Eschenbach
2e NK Mountainbike
3e NK ATB
1994  2e WK Eilte Cross - Koksheide
1e Nederlands Kampioenschap
1993  1e Nederlands Kampioenschap Amateurs
1992  3e NK Mountainkike
1991  1e Nederlands Kampioenschap Amateurs
1990  1e Nederlands Kampioenschap Amateurs
1989  1e Wereldkampioenschap Junioren
2e WK Ploegentijdrit Junioren - Moskou
1e Nederlands Kampioenschap Junioren
1988  1e Nederlands Kampioenschap Junioren
1987  1e Nederlands Kampioenschap Nieuwelingen

Ploegen

2008 - 2009 AA Sport Drinks
1996 - 2007 Rabobank
1994 - 1995 American Eagle Concorde Ultima