Bedrijfs wielerclinic- of evenement

In het wiel van een prof

Je bedrijfsfietsevent in goede handen!

Ben je enthousiast fietser en laat je dit je trouwe relaties ook graag ervaren? Of heb je de opdracht een high end fietsevent te organiseren voor waardevolle zakenpartners?

We hebben ruim 18 jaar ervaring in het organiseren van high end bedrijfswielerclinics.

Weet dat bijna 15% van je zakelijke contacten minimaal eens per week op de fiets zit. Een unieke kans om nog meer wielerbeleving te bieden tijdens een netwerkbijeenkomst. Met gelijkgestemden op de fiets tijdens een uitdagend wielerevent, dat geeft goede energie.

Waar begin je?

Het is natuurlijk belangrijk dat de waardevolle relaties graag op je uitnodiging ingaan. Een aansprekende (ex)profwielrenner draagt daartoe bij. Maar wie ken je eigenlijk? En is de (ex) prof inspirerend genoeg? Is het een spreker met een verhaal?

Er volgen vaak meer hoofdbrekers.

Het begeleidingsteam moet natuurlijk professioneel zijn.

'Ik vind dat al mijn sportieve relaties mee moeten kunnen doen. Welke aantrekkelijke routes kan ik ze bieden en waar liggen ze? Iedereen moet natuurlijk worden voorzien van waardevolle tips. Want die gaan ze onthouden. Als bedrijf maken we ons natuurlijk onvergetelijk als mijn goede klant geweldige, persoonlijke tips krijgt waardoor ze een betere fietser worden. En dat ze verhalen horen die inspireren en ze nooit meer vergeten.

Uiteraard mag het mijn relaties aan niets ontbreken. Het liefst zie ik ze in wielerkleding met ons eigen ontwerp. Wie gaat dat doen? Hoe krijg ik de juiste maten? En wordt het op tijd geleverd?
Waar ontvang ik mijn gasten? Een aansprekende locatie verhoogt natuurlijk de sfeer. De verzorging moet goed zijn. Of liever uitstekend. Rekening houdend met de fysieke inspanning die ze gaan leveren.

Eerlijk gezegd heb ik er zelf ook zin in. Kan ik te gast op mijn eigen fietsfeest zijn?'


Jazeker kan dat!


MIR Sportmarketing ontzorgt

Wij zijn thuis in het wielermetier en hebben inmiddels 18 jaar ervaring in de organisatie en uitvoering van wielerevenementen- en clinics onder leiding van (ex)topsporters. Wij zijn flexibel. Houden dolgraag rekening met de wensen van de klant en geven advies over inhoudelijke en organisatorische kwesties.


"Wij vonden het helemaal geweldig en hebben alleen maar positieve reacties gehad! Nogmaals dank voor alles!"
Maud Akkerman - Client Event Manager
De Brauw BlackstoneVoor een aantal vooraanstaande klanten voeren we jaarlijks hun bedrijfswielerevent uit; en met plezier. Iedere keer met een andere (ex) profrenner en een passende actualiteit of thema. Of dezelfde (ex) prof die jaarlijks dieper ingaat op de wielermaterie. Met anekdotes natuurlijk want aan plezier en beleving mag het niet ontbreken.


'Dank voor jullie gave clinic. Er wordt na maanden nog steeds over gesproken!'
Camiel Janssen - Corperate Clients
Rabobank


'Ieder jaar verbaas ik me weer over de prachtige locaties waar we vandaan vertrekken'
Paul Cronheim - Advocaat
De Brauw BlackstoneWij werken al jaren samen met aansprekende locaties in aantrekkelijke fietsgebieden. Zowel in Nederland als in het buitenland. Accommodaties als Landgoed Rhederoord, Kasteel Vaalsbroek, Buitenhuis Vaeshartelt of Landgoed Altembrouck. Met gerust hart kun je je gasten daar verwelkomen.Bepaal je koers

Geïnteresseerd in een deskundig 'Bepaal de koers' - strategiegesprek? Welke mogelijkheden kunnen we je bedrijf bieden.
Mirjam Langedijk - t 035 6288400
mirjam@sportclinics.nl


Professioneel team

Maakt u zich geen zorgen over veiligheid en verzekering. Daar zorgen wij voor. Hulp bij pech onderweg is geregeld en ook medische verzorging is in de volgauto aanwezig.

De instructeurs geven de routes aan en bieden waardevolle tips. Niet zelden uit ervaring van hun eigen prof carrière. Ons begeleidingsteam bestaat veelal uit (ex) profwielrenners (m/v) die zelf een indrukwekkende staat van dienst hebben in de wielersport.
Verras je genodigden met zo veel wielerkennis en aanstekelijk enthousiasme

Hoe goed is het als je waardevolle relaties een wielerclinic van je bedrijf in de top 5 noemt als inspirerende, leukste dag van het jaar.
Wij hebben er ervaring mee.

Ps. We delen de groep altijd op in verschillende sportieve niveaus. Ieder met een ervaren instructeur. De wielerclinics zijn toegankelijk voor ieder sportief niveau.

Van A tot Z

Vanaf 15 tot 5.000 fietsers. Arrangementen in binnen- en buitenland. Wij organiseren en ondersteunen van A tot Z.

Organisatie   Sfeervolle, passende ontvangstlocatie
Goede verzorging!
Uitzetten attractieve route(s) op-maat
Inzet (ex) topsporter
Welkomstpresentatie - passend thema
Instructeurs, veelal gediplomeerd of ex profrenners m/v
EHBO/ bezemwagen
Dagverzekering
Optioneel  Foto/ filmopname/ tijd(rit)meting
Verkeersbegeleiding
Ravitailleringspost(en) onderweg
Partnership/ sponsoring indien gewenst
Vergunningen indien nodig
Medailles of andere herinnering
Extra wensen ...
Backoffice   Inschrijving
Communicatie
Informatie  Bepaal de koers - strategiegesprek
Mirjam Langedijk informeert graag over passende mogelijkheden, prijzen en geeft waardevol advies.
Strategie gesprek - T 035 6288400
mirjam@sportclinics.nl