Bedrijfs wielerclinic- of evenement

In het wiel van een prof

Je bedrijfsfietsevent in goede handen!

Ben je enthousiast fietser en deel je graag met je trouwe relatie? Of heb je de opdracht een high end bike-event te organiseren voor waardevolle zakenpartners?

We hebben ruim 18 jaar ervaring in het organiseren van high end bedrijfswielerclinics.


Klantenbinding

Weet dat ruim 15% van je zakelijke contacten minimaal eens per week op de fiets zit. Een unieke kans voor een sympathieke vorm van relatiemarketing. Met gelijkgestemden op de fiets tijdens een uitdagend fietsevent, dat verbindt!

Waar begin je?

Het is natuurlijk belangrijk dat op je uitnodiging in wordt gegaan. Een aansprekende (ex)profwielrenner draagt daartoe bij. Maar wie ken je eigenlijk? En is de (ex) prof inspirerend genoeg? Is het een spreker met een goed verhaal?

Er volgen vaak meer hoofdbrekers.

Het begeleidingsteam moet natuurlijk professioneel zijn.

'Ik vind dat al mijn sportieve relaties mee moeten kunnen doen. Welke aantrekkelijke routes kan ik ze bieden en waar liggen ze? Iedereen moet natuurlijk worden voorzien van waardevolle tips. Want die gaan ze onthouden. Als bedrijf maken we ons natuurlijk onvergetelijk als mijn goede klant geweldige, persoonlijke tips krijgt waardoor ze een betere fietser worden. En dat ze verhalen horen die inspireren en ze nooit meer vergeten.

Uiteraard mag het mijn relaties aan niets ontbreken. Het liefst zie ik ze in wielerkleding met ons eigen ontwerp. Wie gaat dat doen? Hoe krijg ik de juiste maten? En wordt het op tijd geleverd?
Waar ontvang ik mijn gasten? Een aansprekende locatie verhoogt natuurlijk de sfeer. De verzorging moet goed zijn. Of liever uitstekend. Rekening houdend met de fysieke inspanning die ze gaan leveren.

Eerlijk gezegd heb ik er zelf ook zin in. Kan ik te gast op mijn eigen fietsfeest zijn?'


Jazeker kan dat!


MIR Sportmarketing ontzorgt

Wij zijn thuis in het wielermetier en hebben inmiddels 18 jaar ervaring in de organisatie en uitvoering van wielerevenementen- en clinics onder leiding van (ex)topsporters. Wij zijn flexibel. Houden dolgraag rekening met de wensen van de klant en geven advies over inhoudelijke en organisatorische kwesties.

Voor een aantal vooraanstaande klanten voeren we jaarlijks hun bedrijfswielerevent uit; en met plezier. Iedere keer met een andere (ex) profrenner en een passende actualiteit of thema. Of dezelfde (ex) prof die jaarlijks dieper ingaat op de wielermaterie. Met anekdotes natuurlijk want plezier en beleving staan voorop.


'Dank voor jullie gave clinic. Er wordt na maanden nog steeds over gesproken!'
Camiel Janssen - Corperate Clients
Rabobank


Goede locaties

Wij werken al jaren samen met aansprekende locaties in aantrekkelijke fietsgebieden. Zowel in Nederland als in het buitenland. Accommodaties als Landgoed Rhederoord, Buitenplaats Amerongen, Kasteel Vaalsbroek, Buitenplaats Vaeshartelt of Landgoed Altembrouck. Met een gerust hart kun je je gasten daar verwelkomen.


'Ieder jaar verbaas ik me weer over de prachtige locaties waar we vandaan vertrekken'
Paul Cronheim - Advocaat
De Brauw Blackstone


Bepaal je koers

Geïnteresseerd in een deskundig 'Bepaal je koers' - gesprek? Hierin inventariseren we zorgvuldig je wensen en doen we graag een passend voorstel.
Mirjam Langedijk - t 035 6288400
mirjam@sportclinics.nl


Professioneel team

Maak je geen geen zorgen over veiligheid en verzekering. Daar zorgen wij voor. Hulp bij pech onderweg is geregeld en ook medische verzorging is onderweg aanwezig.

De instructeurs geven de routes aan en bieden waardevolle persoonlijke tips. Niet zelden uit ervaring van hun eigen prof carrière. Ons begeleidingsteam bestaat veelal uit (ex) profwielrenners (m/v) die zelf een indrukwekkende staat van dienst hebben in de wielersport. Verras je genodigden met zo veel wielerkennis

Hoe goed is het als je waardevolle relaties jouw bedrijfswielerevent als één van de leukste dagen van het jaar noemt. Wij hebben er ervaring mee.

Ps. Ieder sportief niveau is welkom. De groep wordt opgedeeld in kleine niveaugroepen, ieder met een eigen professionele instructeur.


Van A tot Z

Vanaf 15 tot 5.000 fietsers. Wij hebben decennialang ervaring. Arrangementen in binnen- en buitenland; wij organiseren en ondersteunen van A tot Z.


Bepaal de koers - strategiegesprek

Mirjam Langedijk informeert graag over passende mogelijkheden, prijzen en geeft je waardevol advies.
Strategie gesprek - T 035 6288400
mirjam@sportclinics.nl